Alman Meclisi Önünde PKK Protestosu

Terör örgütü PKK’nın kaçırdığı kızı Nilüfer için PKK'yı protesto eden Maide T., bu hafta da Federal Meclis önündeydi.

16.05.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-12:19)

Almanya'da terör örgütü PKK’nın kaçırdığı evlatları için anneler Federal Meclis önünde gösteri düzenlemeyi sürdürüyor.

Bu annelerden biri olan Maide T., kızı Nilüfer T.’ye kavuşabilme umuduyla bu hafta da meclisin önündeydi.

Maide T'nin gösterisinde, Uluslararası Demokratlar Birliği (UİD) Kadın Kolları ve Vatan Partisi Berlin Öncü Kadın Derneği üyelerinin de aralarında olduğu kadınlarda bulundu.

"ÇOCUĞUMU GÖTÜREREK BENİ BIÇAKLADILAR"

İlk defa kızından ayrı bir Anneler Günü geçirdiğini kaydeden ve o gün çocuğundan bir telefon beklediğini ifade eden Maide T., ''Terör örgütü PKK inancı olmayan bir örgüt. Onlar için bayramın da bir önemi yok. Tırnak içinde söylüyorum güya annelere önem veriyorlar. Böyle bir şey olsaydı Anneler Günü'nde kızım beni arardı. Bayramda kızımın aramasına izin vereceklerini hiç sanmıyorum. PKK'dan nefret ediyorum. Çocuğumu götürerek beni sırtımdan bıçakladılar. Haince bir plan yaparak çocuğumu götürdüler'' ifadesini kullandı.

SİZİN ÇOCUĞUNUZU ALANLARDAN KORKMAYIN"

Maide T, haftaya Başbakanlık önünde protesto gösterisi düzenlemek için müracaat ettiğini kaydetti.

Sağduyulu annelerin kendisine destek çıkmasını istediğini dile getiren Maide T, ''Sağduyulu annelere ve benim durumum da olan annelere de çağrıda bulunuyorum; en büyük varlığımız çocuklarımız. Neden korkuyorsunuz. Sizin çocuğunuzu elinizden alan örgütten korkmayın. Çocuklarımızın hayatı ön planda olmalı. Gelin destek olun, beraber bu mücadeleyi yürütelim'' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal