Alman Meclis Üyesi Cem Özdemir Coronavirüse Yakalandı

Almanya'da coronavirüs bürokratlara sıçradı. Alman Federal Meclis Üyesi Cem Özdemir ve AB Brexit Başmüzakerecisi Mechel Barnier'in coronavirüs testleri pozitif çıktı.

19.03.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-14:44) Alman Meclis Üyesi Cem Özdemir Coronavirüse Yakalandı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan ve pandemiye dönen coronavirüs, Almanya'da da etkisini artırmaya başladı. Almanya'da son 24 saatte tespit edilen vaka sayısı 2 bin 801 olarak açıklanırken, toplam vaka sayısı ise 10 bin 999'a çıktı. Gelen son bilgilere göre coronavirüs bürokratlara da sıçradı.

Alman Federal Meclis Üyesi Cem Özdemir ve AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'in coronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. 

SİYASETÇİ CEM ÖZDEMİR KİMDİR?

Türk kökenli Alman siyasetçi, Tokatlı bir ailenin oğlu olarak Almanya'nın güneyindeki Baden-Württemberg eyaletinde dünyaya geldi.

Sosyal pedagoji eğitimi alan Özdemir, eğitimci ve gazeteci olarak meslek hayatına başladı. 1981'de Yeşiller Partisi'ne üye olan siyasetçi, 1992'de göçmen hakları için kurulan Immi-Grün - Bündnis der neuen InländerInnen (Göçmen Yeşili - Yeni Vatandaşlar İttifakı) grubunun kurucuları arasında yer aldı.

2008'de Yeşiller Partisi eş başkanlığına adaylığını açıkladı. Cem Özdemir, hala Almanya Federal Meclisi'nde Yeşiller Partisi milletvekili olarak görev yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal