Alkol ve sigara fiyatları zamlanacak mı? Sigaraya zam gelecek mi? TTBP Başkanı duyurdu!

Sürekli gelen zamlar vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor. Geçen haftalarda sigaraya gelen 2 TL’lik zamlardan sonra bir zam haberi daha verildi. Sigara ve alkole zam geleceği haberi vatandaşları mutsuz etti. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Twitter hesabından zam haberini duyurdu. Peki, Alkole ve sigaraya ne zaman zam gelecek? Özgür Aybaş zamlarla ilgili ne paylaştı? İşte merak edilen soruların yanıtı…

25.03.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-12:27) Alkol ve sigara fiyatları zamlanacak mı? Sigaraya zam gelecek mi? TTBP Başkanı duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde sigaraya gelen zamlarla vatandaşlar üzülürken, bir zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Sigaraya 2 TL gelirken yeni zamlarla fiyatların ne olacağı da merak ediliyor.  Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Twitter hesabından sigaraya ve alkole zam yapılacağı haberini açıkladı. Peki, Alkole ve sigaraya ne zaman zam gelecek? Özgür Aybaş zamlarla ilgili ne paylaştı? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Alkol ve sigara fiyatlarına bir zam daha geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Tele 1 kanalına konuk oldu. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Aybaş, sigara ve alkole zam uygulanacağını paylaştı. Zam üstüne zam gelirken vatandaşlar duruma tepki gösteriyor. Geçtiğimiz haftalarda sigara gelen 2 TL’lik zamlar vatandaşın cebini yakarken yeni zamlardan sonra fiyatların ne olacağı merak ediliyor. 

Alkole ve sigaraya ne zaman zam gelecek?

Açıklamasında zam haberini paylaşan Özgür Aybaş şu ifadeleri kullandı:

“Sigara ve alkol dağıtıcıları zamlara hazır olmamız için haber verdi. Pazartesi yüksek ihtimal ile sigaraya zam gelecek. Alkole de yüzde 10-15’lik bir zam gelecek. Alkol zammının Ramazan ayının girişinde, nisan ayının 2’si gibi gelmesini bekliyoruz.”

Sigara Ve Alkole Zam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal