21.07.2022-12:23 (Son Güncelleme:21.07.2022-12:23)


1

Alişan'ın menajerliğini yapan kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz sene 21 Temmuz'da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.



2

Selçuk Tektaş'ın eşi ve 2 çocuğuna kol kanat geren Alişan, "Artık 4 çocuğum var" diyerek çocukların bakımını üstlenmişti.



3

Her fırsatta da yeğenleriyle görüntülenen türkücü, abisinin ölüm yıldönü için paylaşım yaptı.



4

Acısı dinmeyen Alişan, "Bir yıl geçti sensiz Selçuk... Tam 1 yıl 1 aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım. Sadece 1 kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin. Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim. Sensiz hiçbir hayalim yoktu.



5

Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi. Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı."Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın.



6

Bilmiyorum şu anda neredesin, bizi görüyor musun, izliyor musun ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor. Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırmaya devam ediyorsun beni.



7

Burak ve Eliz de her zaman senin gibi bir amcaları olduğu için gurur duyacak. İşimde, evimde, tatilde her yerde seninleyim. Bir gün buluşacağız ve sana kavuşacağım.



8

Allah ne kadar ömür verir bana bilmiyorum ama sen rahat uyu ben nefes aldıkça hep yanlarındayım. Seni çok seviyorum.."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr