Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe, Petkimspor deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 24. hafta maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Aliağa Petkimspor ile karşılaşacak. Haftanın son maçında iki takım da galibiyet edinmek istiyor. Peki Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

25.03.2024-11:41 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-11:41)

Basketbol Süper Ligi’nde haftanın son maçında Aliağa Petkimspor ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko deplasmanda galibiyet gelerek liderlik yarışını sürdürmek istiyor. Ev sahibi olan Aliağa Petkimspor ile güçlü rakibine tatsız bir sürpriz yaşatmayı hedefliyor. Peki Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Aliağa Petkimspor Fenerbahçe Beko maçı 25 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Enka Spor Salonu’nda başlayacak olan mücadele Bein Sports 5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

İzmir temsilcisi, geride bıraktığı 23 müsabakada 12 galibiyet elde ederek 11 mağlubiyet aldı ve lig tablosunda 5. sıraya yerleşti. Fenerbahçe Beko ise aynı dönemde oynadığı 23 maçta 20 galibiyet alarak sadece 3 kez mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 

Aliağa Petkimspor-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe, Petkimspor deplasmanında

Sarı lacivertliler, Aliağa deplasmanından kesin bir zaferle ayrılmak istiyor, ancak ev sahibi Petkimspor da kendi sahasında mutlak bir galibiyet arayışında. İki takım arasındaki son karşılaşma Türkiye Kupası'nda gerçekleşmiş ve sarı lacivertliler, 81-68'lik bir skorla sahadan galip ayrılmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal