Ali Sunal ve Ezo Sunal Koronavirüse Yakalandı

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın çocukları Ali Sunal ile Ezo Sunal’dan kötü haber geldi. Ali Sunal ile Ezo Sunal’ın koronavirüs testleri pozitif çıktı.

13.03.2021-15:04 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-15:04) Ali Sunal ve Ezo Sunal Koronavirüse Yakalandı

10 gün önce doğum yapan çiçeği burnunda anne Ezo Sunal, koronavirüse yakalandı. Ezo Sunal’ın ardından ağabeyi Ali Sunal’ın da testi pozitif çıktı.

Geçen haftalarda ilk kez annelik duygusunu tadan Ezo Sunal ile şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Ali Sunal’dan kötü haber geldi. Posta’da yer alan habere göre; Sunal kardeşlerin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Öte yandan Ali Sunal’ın kayınvalidesi Şehnaz Kurbanzade ve kayınpederi Bülent Kurbanzade’nin de koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 

Peş peşe gelen kötü haberlerle hayranlarını korkutan Ali Sunal ile ezo Sunal’dan henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

NE OLMUŞTU?

Keman Sunal’ın kızı Ezo Sunal, 10 gün önce Nova ismini verdiği kızını kucağına almıştı. Müjdeli haberi ise Gül Suna ile Ali Sunal sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla duyurmuştu. Ali Sunal, paylaşımının altına 'Ailemize hoş geldin canım Nova güzelim Nova' notunu düşmüştü.

‘BİR TORUNUMUZ DAHA OLDU’

Gül Sunal ise şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Kemal bir kız torunumuz daha oldu… Adı Nova... Manası Parlayan yıldız... İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal