Ali Sabancı ile Doğan Sabancı kaza geçirdi: Sağlık durumları nasıl?

Tatil için gittikleri Yunanistan’da bot kazası geçiren Pegasus Havayolları’nın sahibi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Sabancı, hastaneye kaldırıldı. İkilinin durumlarının kritik olduğu gelen bilgiler arasında.

25.08.2023-11:46 - (Son Güncelleme: 25.08.2023-11:56) Ali Sabancı ile Doğan Sabancı kaza geçirdi: Sağlık durumları nasıl?

Sabancı ailesinin başarılı isimlerinden Pegasus Havayolları’nın sahibi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Sabancı, Yunanistan tatillerinde kaza yaptı. İçinde bulundukları botla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Doğan Sabancı hastaneye kaldırıldı. Ünlü iş insanlarının sağlık durumlarının ciddi olduğu, yoğun bakımda  entübe edildikleri öğrenildi. 

Sabancı çifti zodyak botla kayalıklara çarptı

Tatil yaptıkları Yunan adalarından ki yatlarından akşam yemeği için zodyak botla ayrılan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, kayalıklara çarparak kaza yaptı.  Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. 

Sabancı ailesi kaza geçirdi

İstanbul’a getirildiler

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Ali Sabancı'nın dalağı alındı ve entübe edildi. Ali Sabancı, saat 10.15 sıralarında ambulans helikopterle Bodrum'dan İstanbul'a Amerikan Hastanesi'ne getirildi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal