Ali Koç’un oğlu kimdir, nereli? Kerim Rahmi Koç kaç yaşında ve nerede okuyor? Ali Koç’u hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe Başkanı ve iş insanı Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç’un sömestr tatilinde ciddi şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Korkutan gelişme üzerine Kerim Rahmi Koç hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Peki Ali Koç’un oğlu kimdir, nereli? Kerim Rahmi Koç kaç yaşında ve nerede okuyor? İşte Kerim Ali Koç hayatı ve Instagram hesabı...

03.02.2023-12:25 - (Son Güncelleme: 03.02.2023-12:25) Ali Koç’un oğlu kimdir, nereli? Kerim Rahmi Koç kaç yaşında ve nerede okuyor? Ali Koç’u hastaneye kaldırıldı

İş insanı ve Fenerbahçe Kulübü’nün Başkanı Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç’un sömestr tatili için Courchevel’de bulunan oğlu Kerim Rahmi Koç’un kayak yaparken düşüp ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırıldığı ifade edilen Kerim Rahmi Koç’un ameliyat için yurt dışından geldiği de ifade ediliyor. Korkutan gelişme üzerine Kerim Rahmi Koç hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Peki Ali Koç’un oğlu kimdir, nereli? Kerim Rahmi Koç kaç yaşında ve nerede okuyor?

Kerim Rahmi Koç kimdir?

Ali Koç ile Nevbahar Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç 12 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Leyla Sadberk Koç adında bir de ablası bulunan Kerim Rahmi Koç, eğitim hayatına Koç Okulu’nda devam etmektedir.

Kerim Rahmi Koç

Fenerbahçe’nin Başkanı olan babası Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç’un ara tatil için gittiği Fransa’da kayak yaparken kaza geçirdiği öğrenildi. 

Kerim Rahmi Koç’tan önce babası Ali Koç da 2016 yılında oğlu ile aynı yerde kaza geçirmiş ve omzunu kırmıştı.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal