Ali Koç'un kızı kimdir? Ali Koç'un kaç çocuğu var?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un özel hayatı merak edilirken eşinin hayatı ve çocuğunun olup olmadığı araştırılıyor. İşte Ali Koç hakkında tüm detaylı bilgiler..

24.05.2022-01:10 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-01:10) Ali Koç'un kızı kimdir? Ali Koç'un kaç çocuğu var?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı Ali Koç'un özel hayatı ve biyografisi en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu yazımızda ise Ali Koç hakkında tüm bilinmeyen detaylara yer verirken eşi hakkında da bazı bilgilendirmeler hazırladık.

Ali Koç kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri Ali Koç, Nevbahar Koç ile evlidir. 2005 yılında Nevbahar Demirağ ile hayatını birleştiren Ali Koç'un Leyla Koç ve Kerim Rahmi Koç adını verdiği iki çocuğu vardır.

Ali Koç

Ali Koç, Amerika'da eğitim aldığı sırada Nevbahar Demirağ ile tanışmış ve bir süre birlikte olduktan sonra 2005 yılında Nevbahar Demirağ ile evlenmiştir.

Ali Koç'un aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Nevbahar Demirağ, magazin ve cemiyet hayatından uzakta yaşamayı tercih etmiştir. 1970 yılında Türkiye güzeli seçilen Afet Tuğbay ile AND Film'in patronu Turgut Demirağ'ın kızı olan Nevbahar Koç, ilkokuldan üniversite eğitimine kadar Amerika'da yaşamıştır.

Ali Koç'un kızı kimdir

Üniversiteyi bitirdikten sonra Los Angeles'ta yaşayan Nevbahar Koç, aynı zamanda sanatla ilgilenmiş ve hiğç bir resim sergisini kaçırmamıştır. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal