Ali Koç'un Cengiz Ünder Planı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Roma'nın yeni sezon planlarında bulunmayan genç oyuncusu Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyor.

06.06.2021-16:10 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-18:07)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Roma'nın yeni sezon planlarında bulunmayan genç oyuncusu Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyor.

Yeni sezonda şampiyonluğu çok isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, güçlü bir kadro kurmaya karar vermiş durumda. Başkan Ali Koç'un en büyük hayali ise Roma'dan Cengiz Ünder'i takıma getirmek. Bunun için de Roma ile görüşmeler yapılacak fakat önce Cengiz Ünder'in ikna edilmesi gerekiyor. Milli yıldızın hedefi Avrupa takımlarında kariyerine devam etmek.

SATIN ALMA KULLANILMAYACAK

Leicester City, sezon başında 3 milyo Euro'ya kiralamış olduğu Cengiz'in 23 milyon Euro'luk satın alma opsiyonundan faydalanmayacak. Roma'da da Cengiz'in bu sezon devam etmesi pek düşünülmüyor.

15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARMAYA HAZIR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Roma takımından Cengiz Ünder'i ilk etapta kiralama ve satın alma opsiyonu ile birlikte Fenerbahçe'ye kazandırmak istiyor. Cengiz Ünder, İrfan Can gibi önümüzdeki sezonlar gibi yatırım transferi olacak.

Taksitler halinde toplam 15 milyon Euro ödeme planı hazır. Kiralama bedeli olarak da ilk etapta 4 milyon Euro civarında bir para önerileceği iddia ediliyor. Sonrasında da yıllara bölünmüş bir şekilde ödeme planı uygulanacak. Cengiz Ünder'e Fenerbahçeli dostları üstünden de ulaşılmaya çalışılacak. İtalyan Roma takımı ikna edilebilir gibi gözüküyor fakat Cengiz Ünder'in Avrupa'da oynama hedefleri transferin önünü tıkıyor durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal