Ali Koç'tan Dursun Özbek'e çağrı geldi: Yüreğiniz yetiyorsa diyerek canlı yayına davet etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek'in kendisi hakkındaki açıklamalarına yanıt verdi. Koç "5. kez karşı karşıya yayına çıkmaya davet ediyorum. Tabii yüreğiniz yetiyorsa" dedi. İşte detaylar...

05.02.2024-21:47 - (Son Güncelleme: 05.02.2024-21:47)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in açıklamalarına yanıt verdi. Koç’un yaptığı açıklamada "Galatasaray Kulübü Başkanının açıklamalarına istinaden Proje, Bölücülük, Patolojik, Mağduriyet söylemleri, Kulübünüze haciz getirme konuları başta olmak üzere FETÖ ile ilgili gerçekler, Atanan başkan ve kulüplerimiz arasında devam eden tüm gündemler ile ilgili olarak uzaktan maval okumak yerine sizi istediğiniz mecrada, yanınıza istediğiniz yardımcıyı da alarak 5. kez karşı karşıya yayına çıkmaya davet ediyorum. Tabii yüreğiniz yetiyorsa…" denildi.

Dursun Özbek ne demişti?

“Fenerbahçe başkanı olan kişinin ifadelerine dikkat ettiğinizde hep bir mağduriyet çıkarma, hep bir ağlama hali var. Ağzımızdan çıkan laflara dikkat etmemiz gerekiyor. Bir kulübün başkanı, federasyonla kavga ediyor, MHK ile kavgalı, Tahkim ile kavgalı. Bütün takımlarla kavgalı. Bütün takımlarla kavgalı cümlemi de şöyle ifade etmek istiyorum. Kulüpler Birliği Vakfı'nın sezon açılışında o kişinin şöyle bir ifadesi oldu; Bu sene şampiyon olmak için, fıtratımda olan ve olmayan, elimden gelen ve gelmeyen her şeyi yapacağım dedi. Orada 20 tane ayrı takım vardı. Hepsi de Türk futbolu için önemli. 20 takımın da gönlünde şampiyonluk yatar. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak bunları diğer 19 takıma söylüyorsun. Böyle bir laf edilir mi? Sen eğer bu ifadenin arkasında duruyorsan, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini bırak, diye çağrıda bulundum. Bugün de bunu tekrarlıyorum. Derhal istifa etmeli. Ondan sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak istediklerini söyleyebilirsin.”


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal