Ali Koç Fenerbahçe'ye Rıdvan Dilmen'i Getiriyor

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde futbol takımının yönetimi konusunda başkan Ali Koç'un arayışları devam ediyor.

07.06.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-16:18)

Fenerbahçe yeni sezon başlamadan önce sportif direktörü olan Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önceki günler içerisinde yapmış olduğu basın toplantısında takımın başına yabancı teknik adam getirmek istediklerini ve futbol takımının başına da yönetici olarak birini düşündüklerini ifade etti.

TÜRKİYE İKLİMİNİ BİLEN İSİM

Fenerbahçe takımında bu açıklamaların ardından bu isimlerin kim olacağı araştırılmaya başlanmış durumda. Teknik direktör konusunda Portekizli ve Alman çalıştırıcıların isimleri kamuoyunda yer bulurken futbol direktörlüğü görevi için bomba bir isim gündem konusu olmuş durumda.


Kulislerden toplanan bilgilere göre Fenerbahçe'de futbol takımının yöneticiliği görevi için Rıdvan Dilmen ismine emanet edilmesi isteniyor. Dilmen, bu konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmasa da sarı lacivertli takımın başkanı Ali Koç'un Rıdvan Dilmen'e bu fikrini iletmiş olduğu ifade edildi. İlerleyen günler içerisinde Rıdvan Dilmen'in futbolun başına geçmesi ile ilgili iddiaların netlik kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal