Ali Erbaş'tan Din Görevlilerine Online Eğitim Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, din görevlilerine yolladığı mesajında, pandemi sürecinde dijital ortamlar üzerinden irşad, vaaz ve eğitim çalışmalarının sürdürülmesi gerektiği mesajını aktardı.

28.12.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 28.12.2020-15:51) Ali Erbaş'tan Din Görevlilerine Online Eğitim Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın din çalışanlarına video mesaj göndererek seslendi. Erbaş, mesajında, “Özellikle çocuklar, gençler, aileler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin bizlere her açıdan ihtiyacı olduğu bu salgın hastalık günlerinde sosyal medyayı ve dijital ortamları da düzenli kullanarak bıkmadan, usanmadan vaaz, irşad ve eğitim faaliyetlerimize devam edelim” ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, din personellerinin de üstlendikleri hayra davet etme, iyiliği söyleme, kötülükten koruma sorumluluklarıyla Hazreti Peygamber'in (s.a.v) varisleri olduklarını dile getirdi ve şu ifadelere yer verdi:

“Peygamberimiz insanlara dini mübini İslam'ı anlatmak, öğretmek ve kurtuluşa ulaşmalarına vesile olmak için gece gündüz demeden nasıl koştu ise biz de onun varisleri olarak koşalım.”

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, mesajını sonlandırırken pandemiye yakalanan din görevlisi olan şahıslara acil şifa, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal