Aleyna Tilki’nin iç çamaşırlı klibinin görüntüleri sosyal medyaya sızdı: ‘Bu klip Türkiye’de yayınlanmaz’

Son dönemlerde magazinin en gözde isimlerinden biri olan genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin yurt dışında çektiği klibin görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı. Cesur sahneler klibe damga vurdu. Takipçileri genç şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu. İşte detaylar…

02.06.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-10:45)

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, şarkıları kadar tarzıyla da dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Yeni şarkısının klibi için yurt dışına çıkan ünlü şarkıcının, çok konuşulacak klibinden yeni görüntüler sızdırıldı. Tilki’nin klipteki tarzı ise sosyal medyada gündem oldu. 

Aleyna Tilki yeni klip

Aleyna Tilki’nin yeni klipteki tarzı tartışma yarattı

Soysal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarla sık sık gündem olan Aleyna Tilki, yeni klipteki kostümleriyle tartışma yarattı. Geçtiğimiz aylarda yeni şarkısının çekimleri için yurt dışına giden Tilki, Jubel ile düet yaptı. İkilinin klipinde ise Aleyna Tilki’nin iç çamaşırlı pozları olay oldu. Yırtık file çorabının üzerine iç çamaşırı giyen kamera karşısına geçen Tilki’nin o görüntülerine ‘Bu klip Türkiye’de yayınlanamaz herhalde’ gibi yorumlar geldi. 

Aleyna Tilki cesur pozlar


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal