Aleyna Tilki, İşte Bu Benim Masalım Dizisinden Ne Kadar Kazanıyor?

İşte Bu Benim Masalım dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Aleyna Tilki’nin 8 bölüm için 2 milyon TL aldığı öğrenildi.

08.03.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-17:44) Aleyna Tilki, İşte Bu Benim Masalım Dizisinden Ne Kadar Kazanıyor?

Genç popçu Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven ile Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinin başrolünü üstlendi.

Geçtiğimiz günlerde ilk İngilizce şarkısını müzik piyasasına süren ünlü şarkıcının, diziden aldığı ücret dudak uçuklattı. Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayınlanan dizinin başrol oyuncusu Aleyna Tilki’nin bölüm başı 250 bin TL aldığı ortaya çıktı.

2 MİLYON TL KAZANDI

TV100'de yer alan habere göre; ünlü popçu Aleyna Tilki, 8 bölümü için 2 milyon TL kazandı.

TÜRK DİZİ TARİHİNİN EN DÜŞÜK PUAN ALAN DİZİSİ

Öte yandan Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in ilk kez oyunculuk deneyimini yaşadıkları İşte Bu Benim Masalım dizisi IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan aldı. İşte Bu Benim Masalım böylelikle Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu.

OYUNCULUK HAKKINDA KONUŞTU

Aleyna Tilki, verdiği bir röportajda oyunculuk hakkında şunları söylemişti: ‘O kadar çok çalışıyoruz ki sadece uyumaya zaman buluyorum. Bence oyunculuk ve set işçiliği dünyanın en ağır işlerinden bir tanesi. Bütün set çalışanlarına saygılar, hürmetler. Oyunculuk beni yola getirdi’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal