Aleyna Çakır Davasında Yeni Tanık Dinlendi

Aleyna Çakır'ın ölmeden önce birlikte yaşadığı ev arkadaşı mahkemede tanık olarak dinlendi.

28.05.2021-22:05 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-00:08) Aleyna Çakır Davasında Yeni Tanık Dinlendi

Halk arasında "Aleyna Çakır" ismiyle bilinen Sema Esen'e yönelik "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" ile suçlanan Ümitcan Uygun ve Enes Ö. hâkim karşısında konuştu.

Davada tanık olarak dinlenen Aleyna Çakır'ın ev arkadaşı Sera E., Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'a sürekli olarak şiddet uyguladığını ve zorla onu çalıştırarak parasını aldığını ifade etti.

TANIKLAR DİNLENDİ

Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya farklı bir soruşturmadan tutuklanan sanık Ümitcan Uygun, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılıdı. Tutuksuz  yargılanan sanık Enes Ö. ile avukatları  ise mahkeme salonundaydı. İzleyici ve basın mensuplarının içeriye giremediği duruşmada tanıkların dinlendiği bilgisi paylaşıldı.

''ALEYNA BİRÇOK KEZ ŞİDDETE UĞRADI''

Duruşma esnasında, Sema Esen’in ailesinin avukatı Umur Yıldırım'ın isteğiyle Esen'in ev arkadaşı olan Sera E., tanık olarak dinlenilmesine karar verildi. Tanığın, ifadesinde Esen'e birden fazla şiddet uyguladığını ve zorla çalıştırarak parasını alıkoyduğunu söylediği öğrenildi. Farklı bir suçtan tutuklu yargılanan sanık Ümitcan Uygun'un, duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandığı ve tanık ifadelerini kabul etmediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal