Alexandra Arzat

Ekşi Sözlük CEO'su Başak Purut'un evlilik teklif ettiği Alexandra Arzat sosyal medyanın gündemine otururken araştırılmaya başlandı. Peki, Alexandra Arzat kimdir? Alexandra Arzat boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Alexandra Arzat sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı...

05.10.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-13:17) Alexandra Arzat

İnternetin en popüler sitelerinden olan Ekşi Sözlük CEO'su Başak Purut'tan aldığı evlilik teklifi ile gündeme gelen Alexandra Arzat'ın hayatına dair detaylar merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Alexandra Arzat kimdir? Alexandra Arzat boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Alexandra Arzat sevgilisi, eşi kimdir? yanıtı haberimizin detayında...

ALEXANDRA ARZAT KİMDİR?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya Alexandra Arzat, Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesi'nden mezun olmasının ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamladı.

2018 yılında mezun olan Alexandra Arzat, CNN Turk 5N1K programında muhabir olarak çalıştı. Cüneyt Özdemir'in Dipnot adlı Youtube kanalı için araştırmalar yapan Alexandra Arzat, Ekşi Sözlük CEO'su Başak Purut ile aşk yaşıyor.

BAŞAK PURUT KİMDİR?

23 Kasım 1975 yılında dünyaya gelen Başak Purut, Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olmasının ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniveristesi Avrupa Birliği Enstitüsü'nde ‘Avrupa Birliği Hukuku’ üzerine yapan Başak Purut, bir süre Tekfenbank'ta hukuk danışmanı olarak görev aldı.

2002 yılında Ekşi Sözlük'tün yazar kadrosuna dahil olan Başak Purut'un hayatı 2003 yılında tanıştığı Sedat Kapanoğlu'ndan sonra değişti. Ekşi Sözlük'ün hukuk departmanında görev alan Başak Purut, Sedat Kapanoğlu'nun 2015 yılında ABD'ye yerleşmesinin ardından Ekşi Sözlük'ün başına geçmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal