Alexander Sörloth'tan Milli Maç Öncesi İddialı Açıklamalar

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Norveçli oyuncu Alexander Sörloth, Milli Takımımız ile karşılaşakları Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşması öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

26.03.2021-12:58 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-12:58) Alexander Sörloth'tan Milli Maç Öncesi İddialı Açıklamalar

Trabzonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Trabzonspor taraftarlarının çok sevdiği isimlerden biri haline gelmişti.

Bordo mavililer ile geçirdiği harika sezonun ardından Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth'un Leipzig kariyeri pek de istediği gibi gitmemişti.

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasında Milli Takımımız ile Norveç'in karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan golcü oyuncu iddialı söylemlerde bulundu. 

Alexander Sörloth, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İçimizde yeterince kazanma hırsı var. Ben Türkiye maçına baskı altında olmadan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Grupta hedefimiz birincilik. Türkiye'yi yeneceğimize inanıyorum. Türkiye'de yaşadıklarımı daha önce yaşamamıştım. Tribünlerde 40.000 kişinin önünde çılgın maçlar oynadık. Bir metre uzağımdaki arkadaşımı bile duyamadığım maçlar oynadım. Orada başından sonuna kadar harika zaman geçirdim. Erling Haaland'ın performansı bir Norveçli olarak beni gururlandırıyor. Onunla iyi bir iletişimim ve arkadaşlığım var. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal