Alex de Souza 60 Gün Tesislerde Kalacak

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, Sao Paulo U20 takımının başında Tenik Direktörlük kariyerine başlıyor.

29.03.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-16:48) Alex de Souza 60 Gün Tesislerde Kalacak

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, Brezilya ekibi Sao Paulo'nun U20 takımına Teknik Direktör oldu. 8,5 sene sarı-lacivertli formayı giyen ve taraflı tarafsız tüm futbol severlerin sevgisini kazanan Alex'in antrenörlük kariyeri başladı.

Sao Paulo Futbol Direktörü Carlos Belmonte, U20 takımının Teknik Direktörü olan Alex de Souza hakkında konuştu. Belmonte; 'Alex, uygun bir maaşla Sao Paulo U20 teknik direktörü oldu. Bu iş için çok yetenekli.' dedi.

8.5 sene Süper Lig ekiplerinde Fenerbahçe'de forma giyen Türk futbolunun efsane isimlerinde olan Alex de Souza, Brezilya ekibi Sao Paulo'nun U20 takımının Tenik Direkötör olarak göreve başladı. 

Sao Paulo Futbol Direktörü Carlos Belmonte; Alex, uygun bir maaşla Sao Paulo U20 teknik direktörü oldu. Bu iş için çok yetenekli. Bu işi gururla yapacağını ve altyapı tesislerindeki işleyişi tam anlamıyla analiz etmek adına 60 gün boyunca tesislerde yatıp kalkacağını söyledi.' ifadelerinde bulundu. 

'Futbol Koordinatörümüz Muricy Ramalho ve Futboldan Sorumlu Yöneticimiz Maros Biasotto, Alex ile görüştü. Ben Alex ile bizzat konuşmadım. Ramalho ve Biasotto bana gelerek durumu anlattı. Alex, onları çok etkilemiş. Böyle iki büyük ismi etkilediyse benim için yeterlidir. Ben sadece işin finansal kısmına bakarım. Bence çok doğru bir iş yaptık.' diyerek sözlerini tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal