Alev Alev 11. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Alev Alev 10. Bölümde Ne Oldu?

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev dün akşam 10. bölümü ile ekranlara geldi. Konusu ile dikkatleri üzerine çeken Alev Alev dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.01.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-11:02) Alev Alev 11. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Alev Alev 10. Bölümde Ne Oldu?

Show Tv'nin her hafta beğenilerek izlenen dizisi Alev Alev, dün akşam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Alev Alev'de bu bölümde, İskender'in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatında bomba etkisi yapar. Peki, Alev Alev 10. bölümde neler oldu? İşte tüm detaylar haberimizde...

ALEV ALEV 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen dizi Alev Alev 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ALEV ALEV 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüya ve İskender'in karşı karşıya geldiği sahnede İskender, Çiçek'in ölmediğimi söyleyerek Rüya'yı şoke ediyor. Rüya'nın ise duyduğu sarsıcı gerçekten sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Bir alev kaç kişinin hayatını değiştirebilir? Ne umarken ne bulan 3 kadının hikayesi. Alev Alev dizisi, kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün kaleme aldığı Alev Alev'in kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay yer almaktadır.

ALEV ALEV DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Alev Alev dizisi Le Bazar de la Charite (Alevlerin Ardından) dizisinden uyarlamadır.

ALEV ALEV oyuncuları kimler?

Demet Evgar -Cemre Kayabeyli

Hazar Ergüçlü - Çiçek Görgülü

Dilan Çiçek Deniz - Rüya Yıldırımlar

Zuhal Olcay - Tomris Üstünoğlu

Cem Bender - Çelebi Kayabeyli

Berkay Ateş - Ozan Akınsel

Cihangir Ceyhan - Ömer Ataycı

Berker Güven - İskender Kayabeyli

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal