11.04.2023-09:20 (Son Güncelleme:11.04.2023-09:20)


1

Dün akşam gerçekleşen eleme gecesinde yer alan Merve, Acun tarafından diskalifiye edildi.



2

Eleme adayı olduğunu belirten Merve potada olduğunu söyledi. Merve, "Bu ruh haliyle destek olamayacağımı düşünüyorum. " dedi.



3

Ilıcalı Merve'nin açıklaması sonrası şu ifadeleri kullandı: O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin.



4

Ilıcalı, ''200 yarışmacıdan herhangi birisinin bu dönemde 'kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek bunu yaptığını hatırlamıyorum. Bu bana hiç tatmin edici de gelmiyor.



5

Asena'yı savundu

Asena'yı savundu

Bugün yaşanan olay Survivor'da çok nadir karşılaşacağımız olay. Hayretler içerisindeyim. Beni öldürseler, 5 kişi ile yürüdüğüm yolda diğerlerini zor duruma düşürecek, kaderleriyle oynayacak bir şey yapmam. Hepinizin huzurunda Asena'ya bir şey söylemek istiyorum, Haklıymışsın! Benim burada yaşadığım durum, bana bir hayat tecrübesi. Biz hep beraber oturduk, Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz.



6

Sen şu anda ne kadar zorlanıyorsan zorlanıyorsun ama arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Onları düşünmek zorundasın. Hiç düşünmüyor musun bu insanlar senin isteksizliğin yüzünden eleme potasına gidiyorlar... Bu şekilde bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Sen şimdi bize kararını söylüyorsun. Mavi takımın böyle bir olay yaşamasını kabul etmiyorum. Sorum şu, ''Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olup devam edecek misin?''



7

Merve ''Bu ruh hali ile destek olamayacağımı düşünüyorum.'' dedi. Bu sözleri üzerine Ilıcalı, Merve'den meşalesini almadan ve vedalaşmadan adadan ayrılmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr