Aldatmak 26. bölüm fragmanı: Aldatmak bölüm özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? Aldatmak yeni bölümü ne zaman?

ATV ekranlarının dikkat çeken dizisi Aldatmak’ın yeni bölümü hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle bu sezonun önde gelen yapımlarından olan Aldatmak’ın 26. bölüm fragmanı hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Öte yandan Aldatmak bölüm özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? Aldatmak yeni bölümü ne zaman? Gibi sorular da araştırma konusu oldu. İşte Aldatmak 26. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları...

06.04.2023-16:57 - (Son Güncelleme: 06.04.2023-16:57) Aldatmak 26. bölüm fragmanı: Aldatmak bölüm özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? Aldatmak yeni bölümü ne zaman?

TIMS&B Productions yapımcılığında yayın hayatına başlayan Aldatmak dizisi, konusu ve oyuncuları itibariyle sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı Aldatmak dizisi yeni bölümüyle ilgili meraklarını gidermek isteyen milyonlarca seyirci, internete yönelerek ‘’Aldatmak bölüm özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? Aldatmak yeni bölümü ne zaman? ‘’ gibi soruların yanıtını araştırıyor. 

Aldatmak bölüm özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? 

Yeşim'in Tarık üzerinden kurduğu plan suya düşer. Hırsından gözü dönen Yeşim artık tehlikeli bir yola girip yeni hamlelerine hazırlanmaya başlamıştır.

Tüm aile Tolga sayesinde öğrenilen gerçekler ile bir nebze de olsa rahatlamıştır. Ancak Oltan'ın kötülükleri ile yeniden yüzleşen Tolga'yı zor zamanlar beklemektedir.

Aldatmak 26 Bölüm Fragmanı

Oylum ve Güzide arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Güzide, Ozan için ne kadar mutluysa Oylum için bir o kadar endişelidir. Güzide'nin karşı çıkmasına rağmen Oylum istediğini yapmaktan vazgeçmez. Behram'ın, aşkı için yaptığı her hamle Oylum'u etkilemeye devam eder. Behram, Oylum ve ailesine yakın olmak için elinden geleni yapsa da karşısında Güzide'yi bulur.

Aldatmak yeni bölümü ne zaman?

Aldatmak dizisi yeni bölümüyle 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 20.10’da ATV ekranlarında izleyenleri karşılayacak. ATV, Aldatmak 26. bölüm fragmanını dizinin yeni bölümü sonrası resmi internet sitesi üzerinden hayranlarıyla buluşturacak.

Aldatmak dizi oyuncuları

Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel  yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal