26.04.2021-10:07 (Son Güncelleme:12.04.2023-16:03)


1

Halle Berry

Halle Berry

Eşinden şiddet gördüğü yetmiyormuş gibi aldatıldığını da öğrenen Halle Berry bir sinirle Eric Benet'in bütün eşyalarını sokaktaki evsizlere dağıttı. Ardından da ondan boşandı.



2

Zeynep Tunuslu

Zeynep Tunuslu

Çok yakın arkadaş olan Zeynep Tunuslu ile Bennu Gerede'nin arası bir aldatılma olayıyla açıldı. Bennu Gerede, Zeynep Tunuslu'nun eşiyle birlikteydi ve her şey gün yüzüne çıkmıştı. Ardından Ahmet Ağaoğlu'ndan ayrılan Zeynep Tunuslu, intikamı için beklemeye başladı. Bu sırada Bennu Gerede ile Ahmet Ağaoğlu evlendi, ancak evlilikleri kısa sürdü. Ankaralı işadamı Cem Büyükhanlı ile evlendi ardından Bennu Gerede. Onunla da boşandılar ve sonrasında Zeynep Tunuslu gidip Cem Büyükhanlı ile sevgili oldu. Böylece intikamını da yıllar sonra da olsa almış oldu.



3

Seren Serengil

Seren Serengil

Ünlü sunucu yaptığı ayrılık paylaşımında 'Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum. Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim' ifadelerini kullandı. Serengil daha sonra açtığı canlı yayında sevgilisinin, onu evli ve 2 çocuklu bir kadınla aldattığını ifşa etti.



4

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

8 kez nikah masasına oturduğunu ancak hiçbir eşini sevmediğini itiraf etmişti Ahu Tuğba. Eski eşleriyle, babasından ve hamile olduğunu öğrendiği gün aynı zamanda başkasıyla yakalayan ilk eşinden intikam almak için evlendiğini de eklemişti. "Ruhları bile duymadan boşanıp hepsine acı çektirdim."



5

Eda Gök

Eda Gök

Esra Erol'un stüdyo şefi Eda Gök, eşi ve en yakın arkadaşının ilişkisini öğrendi canlı yayında rezil ederek intikam aldı. Günümüzde pek çok ihanete tanık oluyor, gazetelerden ve sosyal medyadan bunları öğreniyoruz. Fakat bu defaki ihanet olayı, Esra Erol'un ünlü mesai arkadaşları arasında oldu ve canlı yayında herkese tüm Türkiye'nin gözleri önüne serildi. 10 yıldır Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök, çok yakın arkadaşı Burcu Sinem Ünsal ile kendisini aldatan eşi Emrah Albayrak'ı canlı yayında rezil etti. İhanetin tüm detaylarını Türkiye'ye anlattılar.



6

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo'nun kendisini aldattığını öğrenen model Nereida Gallardo, ayrıldıktan sonra bütün sırlarını ortaya döktü. Bir programa çıkıp açıklamalarda bulunan Gallardo, Cristiano Ronaldo'nun fil hortumlu iç çamaşırı giydiğini ve cinsel performansının da berbat olduğunu söyledi.



7

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Beyzbolcu Alex Rodriguez'in başkasıyla ilişkisi olduğunu yakalayan Cameron Diaz, ondan ayrıldıktan sonra intikamını Rodriguez'in çok yakın arkadaşı olan P. Diddy ile beraber olarak aldı.



8

Demet Akalın

Demet Akalın

Oğuz Kayhan ile evli olduğu sıralarda aldatıldığını öğrenen Demet Akalın, eşini zor affetmişti. Ama Demet Akalın, evine dönen Oğuz Kayhan'ın ceketlerini ve eşyalarını çamaşır suyuna bastığını ve içine oje, ruj ne varsa döktüğünü itiraf etmişti. Sadece iki üç gömleğini bırakmış adamın.



9

Hadise

Hadise

Kendisini Hande Yener ile aldatan Sinan Akçıl'dan epey güçlü bir intikam aldı Hadise. Albümünü Sinan Akçıl'ın albümünden bir gün önce çıkarttı, Süperman ve Burjuva şarkılarında da göndermelerde bulundu. İstanbul'daki 11 büyük binaya koyulacak afişlerden birini Sinan Akçıl'ın oturduğu evin tam karşısına astırdı.



10

Demi Moore

Demi Moore

Ashton Kutcher'ın kendisini aldattığını öğrenen Demi Moore, Kutcher'dan intikam almak için onun çok yakın arkadaşıyla flört etmeye başladı. Bu kişi kim mi? Ashton Kutcher'dan bile genç Ben Hollingsworth.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr