Alanyaspor Gaziantep FK maçı özeti ve gollerini izle | Alanya Gaziantep maçı geniş özet

Alanyaspor Gaziantep FK maçı özeti ve gollerini izle,Alanya Gaziantep maçı geniş özet, Alanya Gaziantep özet A Spor için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

03.03.2022-22:03 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-22:03) Alanyaspor Gaziantep FK maçı özeti ve gollerini izle |  Alanya Gaziantep maçı geniş özet

Ziraat Türkiye Kupası’nda son yarı finalisti belirleyecek olan karşılaşma bugün gerçekleşecek. Son çeyrek final maçında Alanyaspor Gaziantep FK ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde lig ikincisi Konyaspor’u 5-1 yenen ve Türkiye Kupası’nda çeyrek finale ligin bir başka güçlü ekibi Adana Demirspor’u penaltılar sonucunda eleyen Alanyaspor Gaziantep FK ile bugün oynayacağı maçı kazanarak yarı finale katılan takım olmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 4 maçından da galip ayrılamayan ve geçen turda Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Gaziantep FK güçlü rakibini deplasmanda yenerek yarı final biletini cebine koymak istiyor. Futbol severler ise Alanyaspor Gaziantep FK maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Alanyaspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Alanyaspor Gaziantep FK maçı bugün saat 20.30’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında futbol severlerle buluşacak. Alanyaspor Gaziantep FK maçında Zorbay Küçük düdük çalacak.

Alanya Gaziantep maç özeti

Alanyaspor Evinde Turu İstiyor

Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Alanyaspor bu maçtan galip ayrılarak son 4 takım arasına adını yazdırmak istiyor. Akdeniz ekibinder Wilson Eduardo dışında herhangi bir eksik yer almıyor.

Gaziantep FK Deplasmandan Turla Dönmek İstiyor

Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün Alanyaspor deplasmanında tur mücadelesi verecek Gaziantep FK bu maçı kazanarak yarı finale yükselmek istiyor. Kırmızı siyahlı ekipte zorlu deplasman öncesi önemli eksikler yer alıyor. Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou, Luka Stankovski, İbrahim Pehlivan ve Hamza Mendyl Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Alanyaspor Gaziantep FK eşleşmesinin galibi yarı finalde Sivasspor’un rakibi olacak. Yarı final ilk maçları 19-20 veya 21 Nisan 2022 tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Alanyaspor Gaziantep FK mücadelesinin özet görüntülerini yüksek kalite ve şifresiz bir şekilde izlemek isteyenler A Spor’un intenet sitesine giriş yaparak maçın özetine ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal