Alanyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 4 | Alanya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupaları yarışını ilgilendiren maçta Alanyaspor ile Gaziantep FK karşılaşacak. Maçın özetini izlemek isteyen spor severler ise internete yönelerek Alanyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 4, Alanya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmak istiyor. Özet için haberimizi okuyabilirsiniz.

15.05.2022-20:25 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-20:25) Alanyaspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 4 | Alanya Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında da Avrupa kupaları yarışı heyecanla devam ediyor. Ligde 5. sırada yer alan Alanyaspor ile 16. sırada yer alan Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Hafta içi oynadığı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda eden Alanyaspor Gaziantep FK’yı yenerek tek hedefi olan 4. sırayı kazanmayı amaçlıyor. Süper Lig’in geçen haftasında evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK ise galibiyet hasretine Alanyaspor deplasmanında son vermeyi amaçlıyor.

Alanyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman?

Süper Lig’in 37. hafta maçında Alanyaspor ile Gaziantep FK bugün saat 19.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşılaşacak. Kritik mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı yayınlanacak. Alanyaspor Gaziantep FK maçı hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Alanya Gaziantep maçı

Alanyaspor Gaziantep FK muhtemel ilk 11’ler:

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Milunovic, Furkan, Borja, Emre, Umut, Efecan, Novais, Candeias, Diedhiou

Gaziantep FK: Günay, Djibolodji, Ertuğrul, Tosca, Kitsiou, Vetrih, Furkan, Sagal, Maxim, Muhammet, Figueiredo

Alanyaspor Gaziantep FK maç özeti maç bitiminden sonra Bein Sports’un internet sitesinden yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal