Alanya’da Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

Antalya’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Alanya ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar uyuşturucu yakalandı.

02.05.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 02.05.2021-16:32) Alanya’da Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını devam ettiren Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Güllerpınarı Mahallesi Navalıoğlu Sokak üzerinde durumundan şüphe duydukları yaya olarak ilerleyen E.B. (36) ve M.A.D.’ye (21) üst araması yaptı. 

BİRÇOK UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ 

Gerçekleşen aramalarda 0.71 gram metamfetamin ve 0.60 gram sentetik kannabinoid adlı uyuşturucu madde yakalandı. Şüpheli E.B.’nin aynı sokak üzerindeki kaldığı apart odasında da arama yapan ekipler, toplam 6.23 gram sentetik kannabinoid bulurken o sırada adreste bulunan İ.G. ise gözaltına aldı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Gözaltına alınan şüphelilerden M.A.D. ve İ.G. hakkında ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, E.B. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal