Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Ferhat Aydoğan MHP’de bir takım ziyaretlerde bulundu

Dünya Basın Federasyonu Üyesi olan ve Alaattin Çakıcı’nın danışmanlığı görevinde bulunan Gazeteci Ferhat Aydoğan, geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ı ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükatamanı ziyaret ettiği.

21.09.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 21.09.2022-12:52) Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Ferhat Aydoğan MHP’de bir takım ziyaretlerde bulundu

Dünya Basın Federasyonu Üyesi aynı zamanda Mahkum Yakınları Federasyonu Sözcüsü aynı zamanda da Alaattin Çakıcı’nın danışmanlığı görevinde bulunan Gazeteci Ferhat Aydoğan, geçtiğimiz hafta sonu MHP binasında ziyarette bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ı ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükatamanı makamında ziyaret eden Aydoğan’ın haberleri basında yer aldı. 

Ferhat Aydoğan’dan MHP ziyareti 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ı ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükatamanı makamında ziyaret eden Gazeteci Ferhat Aydoğan, gündeme dair önemli istişarelerde bulunduğunu. Memleket için bir umudum var ise bu umudun adı MHP’dir, Cumhur ittifakıdır dediği kayıtlara geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal