Alaaddin’in Yeni Serüvenleri Filminin Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Alaaddin serüvenlerine devam ediyor. Macera kaldığı yerde devam ediyor. Fransa ve Belçika yapımı olan Alaaddin'in Yeni Serüvenleri filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Alaaddin'in Yeni Serüvenleri konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler vardır?

12.01.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-17:46) Alaaddin’in Yeni Serüvenleri Filminin Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Komedi türünde olan Alaaddin’in Yeni Serüvenleri filmi 2015 yılında vizyona girdi. 9 Aralık Star TV yayın akışında yer alan Alaaddin’in Yeni Serüvenleri adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden ünlü birçok oyuncunun oynadığı Alaaddin’in Yeni Serüvenleri filmi 2015 yılında vizyona girmiştir. Peki, Alaaddin’in Yeni Serüvenleri filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?


ALAADDİN'İN YENİ SERÜVENLERİ KONUSU


Her daim kaybetmeye mahkum bir grup adam bir mağazayı soymaya karar verirler. Fakat tam soygun esnasında bir grup çocuk başlarına üşüşür ve onlardan bir masal anlatmalarını isterler. Adamlar da onlara yalan yanlış bir Alaaddin masalı anlatmaya başlarlar.

ALAADDİN'İN YENİ SERÜVENLERİ OYUNCULARI


Başarılı filmi yönetmen koltuğunda Arthur Benzaquen otururken, başrol oyuncuları arasında; Jean-Paul Rouve, Vanessa Guide ve William Lebghill yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal