Akşener, masadan ayrıldığı toplantıyı ilke kez anlattı: Masa kalktı ben değil

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün katıldığı canlı yayında altılı masanın olaylı toplantısında yaşananları ilk defa anlattı. Herkesin kendisi için masadan kalktığını söylediğini belirten Akşener, "Masa kalktı ben değil" şeklinde konuştu.

08.03.2023-09:30 - (Son Güncelleme: 08.03.2023-17:45) Akşener, masadan ayrıldığı toplantıyı ilke kez anlattı: Masa kalktı ben değil

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyonun programının canlı yayınında Altılı Masa’dan ayrıldığı toplantıda neler yaşandığını ilk defa anlattı.

'Ben değil masa kalktı'

Masa’dan neden ayrıldığı yönündeki soruya da yanıt veren Akşener, "Hiçbir şey gizli saklı değil. Perşembe günkü müzakere masasında, müzakereye kapalı ortam oluştu. Yani; siz bir fikir ortaya koyuyorsunuz diğer 5 kişi tek bir konuda karar almış, onun üzerinden geri gitmiyor. Siz de bunun tartışılmasını arzu ediyorsunuz. Dolayısıyla orada ne oluyor? Herkes bana masadan kalktı diyor ama; masa kalktı." dedi.

Masa kalktı

Açıklamalarının arkasında durdu!

Akşener, toplantı sonrası ilk açıklamaları hakkında ise , "O metni kendim yazdım. Ben tarihçiyim neticede, sosyal bilimciyim. 28 yıldır aktif politika yapıyorum. Bir siyasi partinin mutfağını yönettim. Sert olarak algılanabilir; ama aslında net olmasına dikkat ettim. Aşırı netlikler genel olarak sinir bozar. Bu 'hayır biz beşimiz böyle düşünüyoruz, senin önerilerin herhangi bir takdire uygun değil' gibi tutum alınırsa, o zaman net olursunuz. Çünkü siz, kendimden bahsediyorum, kişisel olarak hiçbir şeyin talibi değilim." İfadelerini kullandı.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal