Aksaray'da tefecilik operasyonu yapıldı işte o görüntüler

Aksaray'da düzenlenen operasyon sonrasında suç gelirlerinin aklanması ve tefecilik yaptığı iddia edilen dört kişiden biri tutuklandı.

05.07.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-17:53) Aksaray'da tefecilik operasyonu yapıldı işte o görüntüler

Aksaray'da yapılan operasyon doğrultusunda suç gelirlerinin aklanması ve tefecilik yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı. 

Aksaray'da tefecilere baskın düzenlendi 

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda  "tefecilik ve suç gelirlerinin aklanması"  suçlarına yönelik bir baskın düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon doğrultusunda bazı adresleri baskın yapıldı. 

Aksaray'da Tefecilik Operasyonu

Düzenlenen operasyon doğrultusunda baskın yapılan adreslerden 4,5 milyon lira bedelinde 52 senet, 450 bin lira değerinde ziynet eşyası, 8 bin 320 sterlin, 3 bin 80 avro, 2 bin 155 dolar, ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca, çok sayıda tapu ve doküman ele geçirildi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen baskında M.Y. (52), A.Y. (45), F.Ç. (53) ve F.G.E. (32) tutuklandı.

4 şahıstan biri tutuklandı

Gözaltına alınan 4 kişi emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y  çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Gözaltına alınan diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal