Aksaray'da Eşini Öldüren Şahıs Yakalandı

Aksaray'da boşanmak üzere olduğu Selda Başaran'ı öldüren Harun Başaran dün akşam saatlerinde yakalandı. Başaran, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi.

16.05.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-10:24) Aksaray'da Eşini Öldüren Şahıs Yakalandı

Dün Aksaray'da meydana gelen olayda, Selda Başaran, boşanma aşamasında olduğu Harun Başaran tarafından 2 çocuğunun önünde öldürüldü. Harun Başaran olayın ardından kayıplara karışırken, polis Başaran'ı saklandığı evde yakaladı. Başaran sağlık kontrolleri için hastaneye götürülürken, buradaki işlemlerin ardından emniyete götürüldü. Bu sırada gazetecilerin, "Eşinizi niçin öldürdünüz?" sorusuna cevap veren Başaran, "Beni aldattı. Onun için kestim. Kaç yerinden bıçakladığımı hatırlamıyorum. Polis ekiplerine kendim zorluk çıkarmamak için teslim oldum." dedi.

Selda Başaran'ın yapılan otopsisinde vücudunun 6 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Çiftin boşanma davalarının sürdüğü ve ayrı yaşadıkları öğrenildi.

Öte yandan, 1'i kız 2 çocuğun ise olayın ardından ağlayarak evin balkonuna çıktığı ve komşuların gürültüyü duyması üzerine polis ve sağlık görevlilerine haber verdiği belirlendi. 2 çocuğun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı ve psikolojik destek verilmeye başlandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal