Akrep Dizisinin Günü Neden Değişti?

Star TV'nin yeni dizisi Akrep, izleyicisini şaşırtacak bir karar aldı. Dizi ilk bölümünden beri yayınlandığı gününü değiştirdi. Peki Akrep dizisinin günü neden değişti.

29.01.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-17:21) Akrep Dizisinin Günü Neden Değişti?

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Akasya ve Bekir Aksoy'un yer aldığı Akrep dizisi yayın gününü değiştirdi. Yeni dizi Seni Çok Bekledim başlamadan pek çok dizinin yayın gününü etkiledi. Peki Akrep dizisi ne zaman yayınlanacak? 

AKREP DİZİSİNİN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ

Her Cuma Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Akrep dizisinin yayın günü değişti. Dizinin yayın gününün neden değiştirildiği merak uyandırdı. Yayın günü değişen Akrep dizisi ekranlara veda mı ediyor? Dizinin neden gün değiştirdiği açıklandı. Star TV uzun süredir reklamını yaptığı yeni dizisi Seni Çok Bekledim yüzünden Akrep dizisinin gününü değiştirdi. 

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim' yayın günü belli oldu. Merakla beklene dizi cuma günleri yayınlanacak. Cuma gününe gelen yeni dizi Akrep ‘in yayın gününü perşembeye taşıdı. Bu değişik aynı zaman da bir diğer Star TV dizisini de etkiledi. ‘Sol Yanım’ dizisi de yayın tarihi de değişikliğe gitti. 

AKREP DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR

Star TV'nin izleyicisi için yaptığı paylaşımla Akrep dizisinin yeni yayın gününü açıkladı. 'Yeni gününde yeni bölümleriyle' paylaşımında dizinin yayın gününü açıkladı. Akrep dizisi bu haftadan itibaren perşembe günleri saat: 20.00 ‘da ekrana gelecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal