Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkeğinden mi hoşlanıyorsunuz? Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır öğrenmek ister misiniz? Onu etkilemenin ve çekim alanınıza almanın püf noktalarını açıklıyoruz!

09.05.2018-18:01 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-17:42) Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkeğinden mi hoşlanıyorsunuz? Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır öğrenmek ister misiniz? Onu etkilemenin ve çekim alanınıza almanın püf noktalarını açıklıyoruz!

İhtiraslı, inatçı ve biraz da tehlikeli olan akrep burcunun nasıl kadınlardan hoşlandığını merak mı ediyorsunuz. Öncelikle bir Akrep erkeğine aşık olmadan önce düşünmenizi istiyoruz. Bu burç, sadece canınızı yakmak için bile taktikler geliştirebilir. Fakat o kadar tutkuludur ki, Akrep burcu erkeği ile yaşayacağınız aşkı başka hiçbir burçta bulamazsınız.

GÜÇLÜ OLUN

Akrep burcu erkekleri her zaman güçlü olan ve ayakları yere basan kadınlar severler. Her ne kadar ataerkil görünseler de kendi ağırlığınızı koymanız ve ayaklarınızın üzerinde sanki o yokmuş gibi davranmanız onu size çekecektir.

Akrep burcu erkekleri genellikle zekidir ve kendileri gibi zeki olan kadınlardan hoşlanırlar. Onun oyunlarına gelmeyin. Kavga ettiğiniz zaman ağlamayın ve onun intikam almasına karşın hiçbir şey yapmayın. Onu ciddiye almadığınızda yelkenleri suya inecek ve canınızı yakmaya çalışmayacaktır.

ARZULU VE TUTKULU OLUN

Akrep burcu erkeği sekse ve cinselliğe çok düşkündür. Bir ilişkide akrep için olmazsa olan ten uyumudur. En az onun kadar istekli ve arzulu olmalısınız. Bir araya geldiğinizde ortaya çıkan tutku ateşinin ikinizi de yakmasına izin verirseniz hayatınızın en güzel anlarını onunla yaşayabilirsiniz.

Zodyak’ın etkisinde olan Akrep burcu erkeği her zaman hırslıdır. Genellikle onun bu hırsını yatışıtıran ve sinirini alan kadınları severler. O sinirli olduğunda ve hırslandığında onu yatıştırmaya çalışın ve tıpkı bir tanrıça gibi davranın. Kendinden emin ve özverili… 

GÜVEN VERİN

Akrep erkekleri güvenmek ister. Onu kıskandıracak oyunlar oynar ya da sahiplenecek mi diye endişe duyarsanız, akrep erkeği bu oyuna gelmez ve canınızı yakar. Onu elde etmek için güvenini kazanın ve daha sonra arkanıza yaslanın. Akrep erkekleri güvendikleri insanı mutluluktan uçurmasını çok iyi bilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal