28.07.2022-13:20 (Son Güncelleme:01.12.2022-15:45)


1

Mağaradan gelen ses

Mağaradan gelen ses

Mağaradan gelen sesin “İçeri gir ve ne istersen al, ama en mühim olanı unutma! Ayrıca Sen çıktıktan sonra kapının bir daha asla açılmayacağını da iyice belle… Ancak bu fırsatı kaçırma, ama yine de en mühim şeyi unutma…” sözleri üzerine kadın mağaraya girdi.



2

İçeride gördükleri

İçeride gördükleri

İçeri girdikten sonra gözlerine inanamadı. Mağaranın tam ortasında büyük bir servetle karşılaştı. Eli ayağı birbirine dolandı.



3

Çocuğunu bırakıp yoplamaya başladı

Çocuğunu bırakıp yoplamaya başladı

Bir anda çocuğunu yere bırakarak mücevherleri toplamaya başlayan kadın tekrar mağaranın derinliklerinden gelen o esrarengiz sesi duydu.



4

8 dakikası doldu

8 dakikası doldu

‘Yalnızca 8 dakikan var’ sözleri üzerine elini hızlandıran kadın için o 8 dakika çok hızlı geçti.



5

Kapılar kapandı

Kapılar kapandı

Kadın topladığı kıymetli taşları ve altınları alıp mağaranın dışına doğru koştu ve tam bu sırada mağaranın kapıları kapandı.



6

Çocuğunu içeride unuttu

Çocuğunu içeride unuttu

Bu sırada kadın çocuğunu içerde unutmuş olduğunun farkına vardı. Ama iş işten çoktan geçmişti. Ağlamak, sızlamak, saçını-başını yolmak fayda vermez.



7

İnsanın başına gelir

İnsanın başına gelir

Kapı bir daha açılmamak üzere kapandı. Zenginlik uzun sürmez, ama ümitsizlik hep yaşar. Aynı şey çoğu zaman çoğu insanın başına da gelir.



8

Riske atamayacağımız şeyler

Riske atamayacağımız şeyler

Bu dünyada yaklaşık 80 senelik ömrümüz vardır ve bir ses daima bize: “Sakın en mühim şeyi unutma!” der gibidir. Mühim olan açık, net bir şekilde bellidir, o da edebi hayatı kazanmaktır. Kaybedilme ve riske atamayacağımız şeyler: Manevi değerler, doğru inanç, doğru arkadaş, doğru çevre, doğru aile, hakiki dostlar ve size ayrılan sınırlı hayattır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr