Akdeniz'de Korkutan Deprem!

AFAD ekipleri Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Sabah saatlerinde meydana gelen deprem derinliğinin ise 39.52 kilometre olduğu bildirildi.

05.01.2022-08:45 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-09:59) Akdeniz'de Korkutan Deprem!

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamalarda, Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında saat 06.21 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğünün 5.3 olduğu belirlendi. 

AKDENİZ’DE ŞİDDETLİ DEPREM

Akdeniz’in Antalya ilçesinde meydana gelen depremin merkez üssü Alanya’ya 6,92 kilometre mesafede olduğu bildirildi. Saat 06.21 sıralarında olan deprem büyüklüğünün 5,3 olduğu bilgisi verildi.


AFAD'TAN DEPREM AÇIKLAMASI 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda, Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında sabah saat 06.21 sıralarında 5,3 büyüklüğü deprem olduğu bilgisi verildi. 

CAN VE MAL KAYBI YOK 

Akdeniz merkez üssünde 5.3 büyüklüğünde meydana gelen şiddetli depremde herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı bilgisine ulaşıldı. 


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi; ‘Geçmiş olsun Antalya. Alanya açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.’

Alanya kaymakamı Fatih Ürkmezer, deprem sonrası yaptığı açıklamada, ‘Ekiplerimiz sahada araştırma yapıyor, şu ana kadar ulaşan olumsuz bir durum yok’ ifadelerini kullandı. 

Depremde paniğe kapılan vatandaşlardan Mahir Yıldız, Gardıroplar, avizeler sallanıyordu. Korkuyla uyandık, panikle çocuğumun odasına koştum. Gürültü oldu. O sırada herkesin evinin ışığı yandı. Sanırım herkes depreme uyandı’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal