Akbank beklenen duyuruyu yaptı! Tek SMS ile 40 bin TL hesaplarda olacak

Akbank milyonlarca vatandaş tarafından beklenen duyuruyu yaptı. Bu kapsamda tek SMS ile 40 bin TL hesaplarda olacak. Detaylar haberimizde...

20.05.2022-21:15 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-21:15) Akbank beklenen duyuruyu yaptı! Tek SMS ile 40 bin TL hesaplarda olacak

Türkiye’nin en büyük bankalarından birisi olan Akbank, ekonomik anlamda zorluklar yaşaması sebebiyle ek olarak nakit ihtiyacı bulunan vatandaşları sevindirecek bir duyuru yaptı. Akbank’ın yaptığı açıklamaya göre Akbank şubelerine bile gitmeye gerek kalmadan tek SMS ile 40 bin TL anında başvuru yapanların hesabında olacak. Bu haberi sevinçle karşılayan vatandaşlar ise Akbank kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiler edinmek için arama motorlarına yöneldi.

Tek SMS ile 40 bin TL hesaplarda olacak

Akbank’tan ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler için başlatılan yeni kampanyada 4425 numarasına atılacak olan tek bir SMS ile 40 bin TL’ye kadar kredi çekilebilecek. Bu krediler 36 aya varan vade seçeneğiyle kolaylıkla geri ödenebilecek. 50 bin TL ve üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 24 ay vade seçeneği ile ödenebilecek.

ihtiyaç kredisi

Akbank’ın tek SMS ile 40 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak için belirli bazı şartları karşılaması gerekiyor. Öncelikle söz konusu ihtiyaç kredisine başvuracak kişinin başvuruları kredi notlarının iyi olması durumunda kabul ediliyor. Örnek olarak 60 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşların kredi puanının en az 1500 ve üzerinde olması gerekiyor. Banka kredi puanı alacakları kredi için yeterli bulunan vatandaşlar Akbank’ın ihtiyaç kredilerini çekebilecek. Emekli vatandaşlar ise emekli maaşlarını Akbank’tan almaya başlamaları halinde yüksek limitli kredi fırsatlarından yararlanabilecek.

Akbank’ın ihtiyaç kredilerine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar T.C. kimlik numaralarını 4425 numarasına SMS olarak gönderebilirler. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal