Akaryakıt fiyatlarına sürpriz indirim bekleniyor! Yeni tarife gece yarısı itibarıyla pompaya yansıyacak

Brent petrol tarafındaki geri çekilmesinin etkisi ile dün gece itibarıyla motorin fiyatına 2,38 TL indirim yapıldı. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre, akaryakıt fiyatlarına gece yarısı bir indirim daha gelmesi bekleniyor. Peki, akaryakıt fiyatlarına ne kadar indirim yapılacak? İşte detaylar...

15.03.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-14:51)

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Rusya- Ukrayna krizi nedeniyle yükselişe geçen benzin ve motorin fiyatları için indirim bekleniyordu. Dün gece saatlerinde motorin fiyatlarına indirim yapıldığı duyuruldu. Bununla birlikte akaryakıt fiyatlarına da 2 lira civarında bir indirim yapılacağı öngörülüyor.

Motorin fiyatlarına indirim

Sektör temsilcileri, dün gece itibarıyla motorin fiyatlarına indirim yapıldığı duyurmuştu. Dün gece itibarıyla geçerli olan indirimin pompa satış fiyatlarına yansıdığı kaydedildi. 

akaryakıta indirim gelecek mi?

Akaryakıt fiyatlarına yeni indirimler gelecek mi?

Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre, dün gece itibarıyla motorine yapılan 2,38 TL’lik indirimin ardından gece yarısı akaryakıt fiyatlarına 2 lira civarında indirim yapılması beklendiği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal