Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorine zam veya indirim var mı? 1 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan son gelişmelerle beraber akaryakıt fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Araç sahipleri son günlerde gelen indirimlerin ardından 1 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları araştırmalarını hızlandırdı. Peki Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorine zam veya indirim var mı? Akaryakıt fiyatlarında son durum haberimizde…

01.03.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-13:01)

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) akaryakıt fiyatlarına yaptığı müdahalenin ardından pompaya yansıyan indirimler üst üste geldi. Birkaç hafta önce 45 lira sınırına dayanan benzin ve motorin yapılan son indirimlerle birlikte yeniden 40 lira civarına geriledi. Araç sahipleri ise akaryakıt fiyatları hakkındaki son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyor. Peki Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorine zam veya indirim var mı? 

Benzin ve motorine zam veya indirim var mı?

Önceki hafta benzin ve motorin fiyatlarına yapılan indirimlerin ardından, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) yeni bir duyurusuyla birlikte motorin fiyatlarına bir indirim daha ekleniyor. Mart ayına girilmesiyle birlikte motorin fiyatları düşüşe geçti.

1 Mart Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde motorin fiyatlarına litre başına 1 lira 35 kuruşluk bir indirim uygulanacak. Bu indirimle birlikte motorin fiyatları 40 lira seviyelerine kadar gerileyecek. Enerji piyasasındaki güncellemeler, sürücülerin yakıt masraflarını olumlu yönde etkilemeye devam ediyor.

akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları 1 Mart 2024

İstanbul'da motorin litre fiyatı 40.66 TL, Ankara'da 41.42 TL ve İzmir'de 41.63 TL olarak belirlendi.

İstanbul'da benzinin litresi 40.46 TL, Ankara'da 41.16 TL ve İzmir'de ise 41.37 TL olarak satılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal