Ak Partili Vekil Özlem Zengin'in Saldırıya Uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı açıklamada, partisinin Grup Başkan Vekili Özlem Zengin'in CHP tarafından sözlü saldırıya uğraması konusuna sert tepki gösterdi.

20.11.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-12:31)

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı açıklamada, partisinin Grup Başkan Vekili Özlem Zengin'in CHP tarafından sözlü saldırıya uğraması konusuna sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklaması tam olarak şöyledir:

İşte dün parlamentoda, bizim Grup Başkan Vekilimiz bir hanımefendiye bunlar saldırdılar. Aynen geçmişte olduğu gibi.

Geçmişte de malum Ecevit, o zaman yine bir bayan milletvekilimize, şimdi Malezya Büyükelçimiz, ona "susturun bu kadını" diye hakaret etmişti.

Şimdi dün de oradan ilhamla Grup Başkan Vekilimiz Özlem Hanım'a "susturun bu kadını" diyecek kadar ahlaksız, edepsiz bir şekilde davranan bir CHP'nin yetkilileri var. Kimse kusura bakmasın.

Biz bu ahlaksızlara, bu edepsizlere prim verecek durumda değiliz. Tüm grubumuz, hele hele bir bayan milletvekilimize bu şekilde saldıracak olan ahlaksız, edepsizlere bu parlamento içinde parlamento içinde gereken cevabı vermesi lazım. Özür diledi, bıraksınlar bu işi.

Bunlar öyle kuru özürle geçiştirilecek işler değil. Bu zatların yaptıkları ilk defa değil. Sürekli yaptıkları şeyler bunlar. Zaten bunların başkanları şahsıma, bir diğeri yine bir konuşmasında şahsıma yine bu parlamentonun çatısı altında her türlü hakareti, edepsizce yaptılar.

Bunların edepsizlikleri karşısında artık susmak yok. Gereği neyse bunlara artık cevabını vereceğiz.

Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Bunu bileceğiz. Onun için de Grup Başkan Vekilimizin hukukunu tüm grup olarak orada en yüksek seviyede koruma altına almamız hepimizin görevidir. Tüm oradaki milletvekili arkadaşlarımın görevidir.

Burası yolgeçen hanı değil, bir parlamentodur. Dolayısıyla bu parlamentonun içerisinde özellikle Grup Başkanvekili bir hanım kardeşimizin hukukunu sonuna kadar korumak bizim görevimizdir.

Bunlara rağmen Türkiye’yi büyütmeye, güçlendirmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal