AK Parti’den duygulandıran Fethi Sekin paylaşımı: Ne seni ne de uğruna şehit olduğun davayı unutmadık

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesine düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in şehadete erişinin 6. yılını anarak sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Kabaktepe yaptığı paylaşımda, ‘’Ne seni ne de uğruna şehit olduğun davayı unutmadık’’ sözleriyle görenleri duygulandırdı.

05.01.2023-10:41 - (Son Güncelleme: 05.01.2023-17:16) AK Parti’den duygulandıran Fethi Sekin paylaşımı: Ne seni ne de uğruna şehit olduğun davayı unutmadık

5 Ocak 2017 tarihinde hain teröristler tarafından İzmir Adliyesine düzenlenecek olan bombalı saldırıyı canı pahasına engelleyen polis memuru Fethi Sekin, şehadete erişinin 6. yılında anılıyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 5 Ocak 2017'de teröristlerin İzmir Adliyesi'ne yönelik düzenlediği saldırıda olası bir faciayı kahramanca önleyen ve şehit olan polis memuru Fethi Sekin için paylaşımda bulundu.

Uğruna şehit olduğun davayı unutmadık

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, şu ifadelere yer verdi:

Fethi Sekin

"Milleti ve ülkesi için hainlerin kurşunlarına karşı göğsünü siper eden büyük kahraman... Ne seni ne de uğruna şehit olduğun davayı unutmadık, unutmayacağız. Vefatının 6. yıl dönümünde rahmetle anıyorum."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal