AK Parti'den CHP'li Başkanın Suriyelilerle İlgili Kararına Sert Tepki: Utanç Verici

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Suriyelilerle ilgili karar ve açıklamalarına, "Böylesine utanç verici bir şey tarihimizde olmamıştır." sözleriyle karşlık verdi.

10.04.2019-20:32 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-23:29) AK Parti'den CHP'li Başkanın Suriyelilerle İlgili Kararına Sert Tepki: Utanç Verici

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, konuşmasında CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Suriyelilere yönelik ırkçı söz ve uygulamalarını da sert sözlerle eleştirdi. 

"AVRUPA'DA FAŞİSTLERİN KULLANDIĞI ARGÜMANLAR BOLU'DA KULLANILIYOR"

Çelik, " Avrupa'daki aşırı sağcıların, faşistlerin kullandığı argüman Bolu'da da kullanılıyor. Kendisine sosyal demokratım diyen tarihin hiçbir döneminde sosyal demokrat olmamış CHP'nin bu isme karşı tavır koyması gerekir." ifadelerini kullandı.

"ÖPTÜĞÜ KURAN'I OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUZ"

Çelik ayrıca "Kendisi Kur'anı Kerim'i okuyarak göreve başlıyor. Kendisine öptüğü Kur'anı okumasını tavsiye ediyoruz. Bakara Suresi 178. ayetini okumasını tavsiye ediyoruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal