AK Parti’den anketler hakkında açıklama: ‘Hiçbir geçerliliği ve güvenliği yoktur’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerel seçim günü yayınlanan anketlerle ilgili olarak, ‘‘Hiçbir geçerliliği ve güvenliği yoktur’’ ifadelerine yer verdi.

31.03.2024-19:03 - (Son Güncelleme: 31.03.2024-19:03)

Yerel seçimlerle ilgili oy sayım işlemi şu dakikalarda hızla devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) daha önce oy sayma işleminin iftar saatlerine göre düzenlenmeyeceğini bildirmişti. Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, oy kullanma işlemi sırasında yayınlanan anketlerle ilgili olarak, ‘‘Hiçbir geçerliliği ve güvenliği yoktur’’ ifadelerine yer verdi.

‘Anketlere itibar edilmemesi rica olunur’

Akşam’da yer verilen habere göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi. Şen, seçim sürecinin demokratik bir şölen olduğunu belirtirken, bazı anketlerin bu şölene gölge düşürmek isteyen art niyetli kişiler tarafından yapıldığını ifade etti. Anketlerin bilimsel geçerliliğinin olmadığını vurgulayan Şen, bu nedenle yayınlanan anketlere ve sonuçlarına itibar edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

AK Parti’den anketler hakkında açıklama: ‘Hiçbir geçerliliği ve güvenliği yoktur’

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal