AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu Muhalefet Biçimi Değil, Siyasi Ahlaka Savaş Açmaktır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı açıklamasında dile getirdiği ifadelere tepki göstererek, "Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

30.03.2021-17:34 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-17:34) AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu Muhalefet Biçimi Değil, Siyasi Ahlaka Savaş Açmaktır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısındaki sözlerine tepkisini gösterdi.

Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı makamı ile devlet idaresini ‘karaktersiz’ diyerek seviyesi olmayan ifadelerle hedef aldığını dile getirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu bir muhalefet biçimi değil, siyasi ahlaka savaş açmaktır. Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef almak, siyasi karakter kavramının ne olduğu konusunda bilgisizliğin beyan edilmesidir." şeklinde konuştu.

"SİYASİ MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Devlet idaresi ile ilgili böyle konuşanların siyasi ahlak hususunda en esas derslere ihtiyacı olduğunu dile getiren Çelik şu açıklamada bulundu:

"Türkiye'nin hasımlarına ve teröre tek kelime etmeyen, bilakis hasımlarının dilini ve argümanlarını Türkçe seslendirenlerin, ülkemizin milli siyasetini yürüten Cumhurbaşkanlığı makamını kendilerine hedef bellemiş olması utanç verici bir durumdur. Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışarıdaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanı'na saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal