AK Parti son hazırlıklarını tamamlıyor: Yerel seçim için son adaylar bugün belli olacak

Mart ayı sonunda yapılacak yerel seçim çalışmalarını tamamlayan AK Parti, açıklanmayan 51 ilin ilçe belediye başkan adaylarını bugün duyuracak. İşte detaylar…

10.02.2024-09:25 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-17:42)

AK Parti, yerel seçimlere kısa bir süre kala adayları belirleme sürecini bugün bitirecek. Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayan partinin 51 ilde yarışacak olan ilçe belediye başkan adayları bugün duyurulacak. 

Son adaylar bugün belli olacak

Sabah’ta yer alan habere göre; AK Parti'nin tüm belediye başkan adayları bugün itibarıyla tanıtılmış oldu. Parti, aday belirleme sürecini titiz bir çalışma ile noktaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her aday için titiz bir değerlendirme yaptı ve Türkiye Yüzyılı'nın yerel yönetim kadrosunu oluşturacak isimleri belirledi. Listelerin tamamlanmasının ardından adaylar açıklanmaya başladı.

AK Parti yerel seçim adayları

Aday belirleme bitecek, saha çalışması başlayacak

Seçim hazırlıkları sona erdi ve ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantıları tamamlandı. Aday tanıtımlarının ardından sahada projeler yarışacak. AK Parti'nin seçim beyannamesinde belirlenen yol haritası, her ilin özgün dinamikleri ve ihtiyaçlarına uygun olarak vaatlerle şekillenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal