AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler

31 Mart’ta gerçekleşecek olan belediye seçimlerinden Kadıköy için aday olan isim Veli Arslan oldu. Peki Veli Arslan kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne? İşte tüm merak edilenler…

20.01.2024-15:34 - (Son Güncelleme: 20.01.2024-15:34) AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler

Kadıköy’den aday olarak belediye seçimlerine katılan Veli Arslan, 1977 Tokat doğumludur. Kariyerine 1989nyılında başlayan Arslan, çok sayıda firmada yöneticilik yapmıştır. 

Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan kimdir?

2008 yılında kendi gümrük işletmesini kurmuştur. Meslek hayatına 1989 yılında GÜMRÜK saha elemanı olarak adım atan Arslan, çeşitli firmalarda yöneticilik görevlerini üstlenmiş ve bu süreçte 2008 yılında kendi işini kurarak Aslan GÜMRÜK işletmesini hayata geçirmiştir.

Kadıköy Belediye başkan adayı Veli Arslan kimdir?

Veli Arslan, ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, Ataşehir Tokatlılar Dernek Başkanlığı, İstanbul Tokatlılar Yönetim Kurulu üyeliği, Tokat Konfederasyonu gibi bir çok sivil toplum kuruluşunda da yer almaktadır.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal