AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım Ortak Yayının Ardından İlk Açıklamasını Yaptı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, İmamoğlu ile katıldığı ortak canlı yayının ardından ilk açıklamasını yaptı. Yıldırım, yayınla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşmadığını söyledi.

17.06.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-17:51)
Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

Ortak yayınla alakalı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldırım, "Yayının ardından Erdoğan ile konuştunuz mu?" sorusuna, "Yayınla alakalı bir konuşmamız olmadı. Böyle bir gereksinim de yoktu. Ardından da telefonla görüştük. Hayırlı olsun dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı." biçiminde cevap verdi.

Yıldırım konuşmasında şunları kaydetti;

"YAYIN ÜZERİNE YORUM YAPMAM DOĞRU DEĞİL"

Eldeki olanaklarla yayının formatını bozmadan adaylar olarak düşüncelerimizi paylaşmaya uğraştık. Yayının ne getirdiği ne götürdüğü İstanbulluların taktiridir. Yayın üstüne yorum yapmam doğru değildir.

"ERDOĞAN, 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ, TEBRİK ETTİ"

Yayın öncesi bir nikahta sayın cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Yayınla alakalı bir konuşmamız olmadı. Böyle bir gereksinim de yoktu. Ardından da telefonla görüştük. Hayırlı olsun dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı.

"SAYIŞTAY BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZİ DOĞRULUYOR"

Ben İstiyorum ki İstanbullu sandığa gitmek suretiyle bu demokratik hakkını kullansın. Biz diyoruz ki bugüne dek ülkede nasıl işlere imza attıysak, bundan böyle İstanbul için gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.

Sayıştay bizim söylediklerimizi doğruluyor, demek ki Ekrem bey yanlış biliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal