AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun Bayramını Kutladı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Twitter üzerinden CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu ve diğer adayların bayramını kutladı.

04.06.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-13:12)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, rakiplerinin bayramını tebrik etti. Twitter üstünden, CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Saadet adayı Necdet Gökçınar ve Vatan Partisi adayı Mustafa İlker Yücel’i etiketleyen Yıldırım, bağımsız adayların da bayramını kutladı.

Bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kılan Yıldırım, “Onlar da bu ülkenin vatandaşları. Bayram herkes için. Biz seçime gidiyoruz. Seçim demokrasi bayramı demektir. Bu sebeple rakiplerimizin de bayramını kutlamak gayet insani, doğal bir durumdur” sözlerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU DA YANIT VERDİ

İmamoğlu, ise bayram namazını Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılmasının ardından açıklamalar yaptı. İmamoğlu, “Sabah Twitter üstünden bayramımı kutlayan Sayın Binali Yıldırım’a, eşi hanımefendiye ve tüm ailesine, Saadet Partisi adayı Necdet Bey’e ve ailesine, Vatan Partisi adayı ve ailesine, kısacası bu süreçte koşacak olan bütün rakiplerimize iyi bayramlar diliyorum. Umut ederiz, centilmence, bundan sonrası için güzel cümlelerin kurulduğu ve insanların birbirine güzel mesajlar verebildiği bir kampanya dönemi olur. Bu manada ben de rakiplerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal