AK Parti İBB Adayı Murat Kurum’dan Deprem Uzmanı Naci Görür’e danışmanlık teklifi!

6 Şubat depremiyle Türkiye derinden etkilendi. Gözler birçok uzman isime çevrildi. Bunlardan biri de Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu. Görür, katıldığı canlı yayında AK Parti İBB adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini açıkladı.

06.02.2024-09:43 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-18:02)

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayınında Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Murat Kurum'un kendisine danışmanlık teklif ettiğini bilgisini verdi.

‘‘ Deprem ülkenin beka meselesidir!’’

Prof. Dr. Görür, gelen danışmanlık teklifine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Bu bir hayat meselesi. Her şeyden önce ülkenin beka meselesi. Eğer biz bu depremlerle ilgili gerekeni yapmazsak, hele ki Marmara Bölgesi Deprem nedeniyle yıkılır, ekonomik açıdan çökerse, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve siyasi bağımsızlığı da tehdit altına girer. Omuz omuza, kol kola el birliği ile ülkemizi depreme hazırlamalıyız."

Naci Görür'e Murat Kurum'dan Danışmanlık Teklifi

‘‘Ülkemizi depreme hazırlamayız!’’

Beklenen Marmara depremi için sık sık tedbirler alınması gerektiği yönünde uyarılarda bulunan Görür, şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz takdirde ülkeyi depreme dirençli yapacak her türlü çalışmanın içinde olacağız dediler. Sayın Kurum, bana danışmanlık teklif etti. Bu bir hayat meselesi. Her şeyden önce ülkenin beka meselesi. Eğer biz bu depremlerle ilgili gerekeni yapmazsak, hele ki Marmara Bölgesi deprem nedeniyle yıkılır, ekonomik açıdan çökerse, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve siyasi bağımsızlığı da tehdit altına girer. Omuz omuza, kol kola el birliği ile ülkemizi depreme hazırlamalıyız."

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal