AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleşecek! Türkiye'nin yol haritası masaya yatırılacak!

AK Parti, en son 2019 yılında gerçekleştirdiği istişare değerlendirme toplantısını 3 yılın ardından ilk kez gerçekleştirecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenecek 3,4,5 Haziran tarihlerinde istişare ve değerlendirme toplantısı düzenleyecek.

23.05.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-11:29) AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleşecek! Türkiye'nin yol haritası masaya yatırılacak!

Kovid-19 salgını sebebiyle AK Parti, en son 2019 yılında gerçekleştirdiği istişare değerlendirme toplantısını 3 yılın ardından ilk kez gerçekleştirecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenecek 3,4,5 Haziran tarihlerinde istişare ve değerlendirme toplantısı düzenleyecek. Gerçekleştirilecek toplantıda 2023 seçimlerinden ekonomiye, dış politikadan, sığınmacılara kadar Türkiye'nin gündemindeki önemli başlıklar önemle ele alınacak.

2023 seçimlerine yönelik hazırlıklara ilişkin konular ele alınacak

AKPnin 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 4-6 Ekim 2019 tarihinde "Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti" temasıyla gerçekleşmişti. Kovid-19 salgınının ardından yapılacak 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AK Parti'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklara ilişkin konular ele alınacak. Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilecek. Büyük Türkiye ideali için kadın, gençlik kolları ve tüm teşkilat kadrolarının hazır bulunacağı kampta yaz döneminin verimli geçirilmesi için talimat verilecek.

Kızılcıhamam'da gerçekleşecek 3 gün sürecek

Kızılcıhamam'da gerçekleşecek 3 gün sürecek

Kızılcıhamam'da gerçekleşecek 3 gün sürecek toplantıya Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakan ve bakan yardımcıları yer alacak.

Türkiye'nin yeni yol haritası belirlenecek

Başkan Erdoğan'ın açılış konuşmaları ile başlayacak toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Başta 2023 seçimleri olmak üzere için yeni bir yol haritasının belirleneceği kampın gündeminde Türkiye'nin yeni yol haritasının nasıl şekillendirileceği kapsamlı olarak değerlendirilecek.

Türkiye'nin yeni yol haritası belirlenecek

Halkın talepleri, seçim bölgelerinden gelen raporlar cumhurbaşkanına sunulacak

Kamp süresi boyunca halkın talepleri, seçim bölgelerinden gelen raporlar cumhurbaşkanına sunulacak. Son günlerde provokasyonların odağı haline gelen sığınmacılar ve halkı tahrik etmeye çalışanlar konusu detaylı olarak ele alınacak. Hayat pahalılığı ile enflasyonla mücadelede atılan ve atılacak adımlar masaya yatırılacak. Türkiye'nin dış politikasına ilişkin konular ve NATO'nun genişlemesi toplantının gündeminde yer alacak. Ülkenin birlik ve huzurunu ortadan kaldırmak için çabalayan terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar, teröre verilen dış destekler ve terörü kaynağında kurutma operasyonları da toplantının önemli gündem başlıkları arasında yer alıyor. Sabah'ta yer alan habere göre, Körfez ülkeleriyle gelişen yeni süreç istişare toplantısında detaylı olarak konuşulacak. Millet bahçelerinin, ulaşım yatırımlarının da aralarında bulunduğu yeni projeler toplantıda hazırlanan sunumlarla anlatılacak. Ayrıca yerli ve milli üretim alanları ile istihdamın artırılması çalışmaları da istişare toplantısında değerlendirilecek.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal