02.02.2024-12:21 (Son Güncelleme:02.02.2024-16:40)


1

Süperstar Ajda Pekkan, dillere pelesenk olan şarkılarıyla ve estetik tutkusuyla pekiştirdiği yıllara meydan okuyan güzelliğiyle gündeme gelmeye devam ediyor.



2

Süperstar'dan bu defa hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Yaz ayından beri omuz ağrısı çektiğini belirten Ajda Pekkan operasyon geçirdi.



3

Süperstar Ajda Pekkan sahne tarzı, dillere pelensek olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa hayranlarını epey korkuttu.



4

Snob Magazin'de yer alan habere göre Ajda Pekkan, 3 gün önce Amerikan Hastanesi'nde sağ omuzundan ameliyat geçirdi. Ameliyatın ardından taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilen ünlü sanatçı 3 hafta boyunca da fizik tedavi görmeye devam edecek.



5

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Magazinsortie.com için gerçekleştirdiği röportajda, yaşadığı sağlık sorunlarını ve geçirdiği operasyonları dile getirmişti.



6

Sanatçı, kalçasını kırdıktan sonra omzunda kas yırtılması yaşadığını ve bu durumun ağrılarına neden olduğunu belirtmişti.



7

Daha önce de aynı omuzdan tendon ameliyatı geçirdiğini de ifade eden Pekkan, "Ağrılarım artınca, doktorum Ramazan öncesi kış döneminde bu operasyonu gerçekleştirdi." ifadelerini kullanarak takipçilerini bilgilendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr